portret.jpg

Biografie

Over Janneke Wouters

​Valkenburg Zh. 


Van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Na de havo in combinatie met de Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag besloot ik om een vakopleiding te volgen in Utrecht. Na deze opleiding merkte ik dat ik het creatieve en het in contact staan met mensen graag wilde combineren. Ik volgde de opleiding MMZ-persoonlijk begeleider. In 2015 ben ik afgestudeerd en aan het werk gegaan als activiteitenbegeleider. Ik werk nu in Amsterdam met veel plezier en toewijding. In mijn werk kan ik nu creatief zijn met en voor mensen. Eén van de mooiste dingen die er bestaat om iemand met behulp van jou creativiteit te laten stralen. 


Ik schilder met veel passie acryl schilderijen op linnen. Hierbij laat ik mij inspireren door belevingen en kleurcontrasten.

In 2019 mocht ik exposeren in het Dorpshuis van Valkenburg met als thema lucht. Afgelopen mei waren een aantal werken uit de expositie "Lucht" te zien in Galerie de Pomp tijdens de groepsexpositie "Luchten''. Op 19 juni 2021 startte de expositie "Golf" waar ik het afgelopen jaar aan heb gewerkt. Deze solo expositie was te zien in het Leidsevolkshuis afgelopen zomer. Nu is deze expositie te bezichtigen in het STERRENBAD en bij NJOY in Wassenaar. Mooie dingen creëren en mensen blij maken geeft mij veel voldoening. Neem ook een kijkje in de "Galerie" om de werken te  bekijken.