top of page
portret.jpg

Biografie

Over Janneke Wouters

​Valkenburg Zh. 


Van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Na de havo in combinatie met de Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag besloot ik om een vakopleiding te volgen in Utrecht. Na deze opleiding merkte ik dat ik het creatieve en het in contact staan met mensen graag wilde combineren. Ik volgde de opleiding MMZ-persoonlijk begeleider. In 2015 ben ik afgestudeerd en aan het werk gegaan als activiteitenbegeleider. Ik werk nu in Amsterdam met veel plezier en toewijding. In mijn werk kan ik nu creatief zijn met en voor mensen. 


Ik schilder met veel passie acryl schilderijen op linnen. Hierbij laat ik mij inspireren door belevingen en kleurcontrasten.

In 2019 mocht ik exposeren in het Dorpshuis van Valkenburg met als thema lucht. in mei 2020 waren een aantal werken uit de expositie "Lucht" te zien in Galerie de Pomp tijdens de groepsexpositie "Luchten". Op 19 juni 2021 startte de expositie "Golf" waar ik 22 werken voor maakte (een aantal van deze werken zijn nog terug te vinden in de galerie). Deze solo expositie was te zien in het Leidsevolkshuis in de zomer van 2021.

Afgelopen jaar was deze expositie te bezichtigen in het STERRENBAD en bij NJOY in Wassenaar. 


Heeft u interesse in één van de werken, neem een kijkje in de "Galerie" om de werken te bekijken.

Biografie: Biografie
bottom of page